Vi vet att vi är galna. Det är inte nyheter, men vi är väldigt stolta över att ha valt denna väg i livet. Enkelhetens liv. Planen är att sälja allt vi har och flytta in till bussen vi bygger. Vi har inga specifika mål annat än att få allt i ordning inom två år, ha en buss som fungerar, resa varhelst vi vill och nå den spanska kusten och de franska alperna.

Nu har vi bokat bord på bakluckeloppis och sålt av mycket prylar som vi inte längre behöver. Cyklar, 55" TV'n ryker, bredband och Netflix är uppsagd för att spara pengar till projektet och för att vi vill leva simplare och mentalt förbereda oss med mindre prylar. Det är faktiskt inte det minsta ångestfyllt med tanke på hur lite vi tittar på TV. 

TV-kanaler har vi inte haft på 3 år, så det känns väldigt rätt. Mycket TV-spel till salu nu, så hör av er om ni är intresserade!

På vår hemsida kommer vi att skriva och berätta om vårt fantastiska projekt som vi kallar Project 303. Namnet är inspirerat av bussens modellnamn som är o303.

Mer information om processen finns under flikarna Blogg och Project 303. Följ oss gärna på Instagram också!

Vi kommer att blogga om hela processen. Den kommer att bli lång men vi kan utlova många intressanta filmer, bilder, diskussioner (oss gifta emellan), lite historia om bussarna och självklart om våra fantastiska äventyr. 

Från skrot till ett dugligt hem, nu kör vi.

Följ oss gärna på Youtube, Instagram eller Facebook!

CONVERSION

Workday 1

1/11
Workday 2

1/15
Workday 3

1/8
Workday 4

1/2
Workday 5

1/7
Workday 6
Workday 7

1/7
Workday 8

1/5

hakuna

matata

© nordinadventures 2020 - Gothenburg - All rights reserved