top of page

kontakt

Tack! Meddelandet har skickats, vi svarar så fort vi kan!

Elin Nordin fd. Sandell
Jag tror att alla känner mig, jag är nu 29 år, tiden går fort. Mina vänner beskriver mig som bruden som alltid har något nytt på gång. Min nuvarande utmaning är att jag utbildar mig till arbetsterapeut vid Göteborgs Universitet, vilket jag stortrivs med.
Jag är världens lyckligaste tjej som har träffat en så fin kille som Isak. Jag är så otroligt kär i dig min vän, vi har så roligt ihop, så mycket gemensamt och så roliga drömmar. Jag älskar våra Yatzy-frukostar med finfrukost och jag hoppas och vet att vi kommer att få många härliga år tillsammans, tills vi blir alldeles gråa och skruttiga.
 
I nöd och lust min Isak <3
Isak Nordin
 
Jag heter Isak och är 33 år. Träna som en galning, är det jag gillar mest.
Jag är utbildad sjuksköterska och jobbar numera på uppdrag vilket innebär att jag ställs inför nya utmaningar på varje ny arbetsplats. Det är ett viktigt och spännande yrke med mycket ansvar. En kväll för mer än 8 år sedan hälsade jag på en väldigt söt tjej som var öppen, rolig och verkade genuint intresserad av vem jag var som person. Det framkom att vi hade mycket gemensamt och ganska snabbt, snabbare än vad hon kanske tror, fattade jag beslutet att jag vill spendera resten av mitt liv med denna fantastiska och unika tjej.
 

Jag älskar dig min Elin!

bottom of page