One step forward, two steps back

24 Apr 2018

Efter 2 dagar arbete i bussen har vi kommit fram till att vi behöver fokusera på bussens yttre delar samt funktion vad det gäller motor och elektronik.

 

Att finansiera projektet är just nu lite svårt då de flesta reservdelar och material är dyra. Vi har tittat på second hand alternativ men inte hittat vad vi söker ännu.

 

Generatorn sitter på plats, det är dok mycket arbete runt omkring då ledningar, slangar och ventilationssystem bör bytas ut. Isak plugga dieselmotorer och svetsning varje dag, jag (Elin) har haft kontakt med en verkstad som plockar fungerande delar som kan återanvändas från den gamla generatorn. Jag har också borrat bort popnitar och spolat av bussen utvändigt. 

 

Just nu är arbetet lite motigt då vi hittat en del dolda fel (något som vi iof hade räknat med), men alltid lite segt när man kanske hoppas på att slippa göra vissa kostsamma reparationer. Men ibland blir vi också positivt överraskade över hur fantastiskt fint skick andra delar är i, så det gör arbetet lite roligare igen.

 

I helgen har det varit extremt bra väder och vi har kunnat var ute mycket, det har varit riktigt gött. Vi har därför kombinerat byggandet med att umgås med vänner, vi har grillat och haft trevligt. 

 

Nedan följer lite bilder från helgen. 

 

Stay Tuned.

Kram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

Mission Possible

February 23, 2018

1/3
Please reload

Senaste inlägg

November 5, 2019

July 20, 2019

July 18, 2019

April 29, 2019

August 8, 2018

Please reload

Arkiv