Sverige Turné 2018

3 Nov 2017

Nu har vi börjat planera vad vi ska göra nästa sommar, lite tidigt kanske, men visst är det mysigt att drömma sig bort i höstmörkret. I år drömmer vi inte om resor långt bort, utan att upptäcka vårt kära Sverige med husbil.

Detta för att undvika långa flygresor som släpper ut mycket avgaser, det kommer tyvärr vår hyrda husbil också göra, men vi ska försöka tänka på detta och se vad vi kan göra för att bidra till moder jord. :)

 

Än så länge har vi bara ritat ut på en karta hur vi ska åka och vissa specifika mål under resan. Den som tycker att detta låter skoj får gärna åka med, dock i igen bil då vi kommer att ha hunden med oss i en relativt liten husbil och ärlig talat, ibland vill vi vara lite för oss själva. Men vore superkul om fler vill haka på, om än så på någon etapp! :)

 

Skriver mer när vi har mer... <3

 

 

Ledord för resan blir:

Miljövänligt - Minimalistiskt - Upptäck Sverige - Inspireras

 

mission possible, buss, galenskap

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

Mission Possible

February 23, 2018

1/3
Please reload

Senaste inlägg

November 5, 2019

July 20, 2019

July 18, 2019

April 29, 2019

August 8, 2018

Please reload

Arkiv