top of page
Sök
  • Skribentens bildElin & Isak Nordin

Snökaos i Örnsköldsvik

Här uppe i Västernorrland har vi äntligen fått en riktig vinter, hundarna älskar att springa omkring i snön och busa. Izzy lägger sig på rygg i snön och vill att man ska dra i kopplet så att hon släpas i snön. Det är så härligt att se hundarna så glada, dom sprider mycket glädje både till oss men också till folk vi möter på stan.


Polgbilarna kör dygnet runt för att rensa gatorna från all snö som öser ner, på bilden har en plog kört ner i diket och får hjälp av en annan. Det är så mycket snö att det är svårt att se vart gångbanorna går.


Vi har börjat bygga en snöigloo som vi har tänkt sova i framöver, den blev tyvärr förstörd när skottbilen kom och plogade sönder den, så vi ska bygga en ny på ett säkrare ställe. Det ska bli spännande att sova i den, det har vi aldrig gjort förut och skulle det bli för kallt så kan vi bara kila in i bilen. Det kanske skulle kunna vara en rolig grej att göra med barnen, eller varför inte själv eller med hunden? Ni som har snö, gå ut och gräv, det är både bra träning och otroligt kul att forma en igloo. Det kan lätt anpassas till att göras enkelt eller döcool med soffa, bord, hyllor för mat osv.Det har blivit en del äventyr, inget extremt men det behöver det ju inte vara heller. Huvudsaken är att man kommer ut och får vistas i de härliga omgivningarna. Kan man ha med sig lite fika så är det bara bonus! Vi har lite roliga saker planerade nästa helg, alltså den 29-31 januari, då blir det äventyr för hela slanten!STAY TUNED!

99 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page