top of page
Sök
  • Skribentens bildElin & Isak Nordin

Roadtrip

Uppdaterat: 23 jan. 2021

Ska jag vara ärlig så slappnade vi av så mycket att vi glömde dator och att skriva blogg på den här semestern, men ibland behövs ju det med. Det har nu gått ca 2 månader sedan hemkomst och vi lever på de underbara minnen vi skapat under vår resa. Även om vi gjorde mycket äventyr under vår tid så har jag nog aldrig känt mig så återhämtad efter en resa. Vi har också lärt oss att uppskatta vad vi har när vi är tillbaka i vår lägenhet. En spis som blir varm direkt när man sätter på den, rinnande vatten, dusch, toalett, en torr och varm säng att krypa ner i utan att behöva hitta en plats att slå upp tältet på. Ändå saknar vi det enkla livet otroligt mycket och vi ser verkligen fram emot att komma ut med vår husbil (vanlife) så snart den blir klar. Men först ska den ju köpas och tills dess har vi lite pengar att spara ihop, men det närmar sig. Vi planerar att ha köpt den innan april 2020.

Från den 1e juli har vi en säsongsplats i Åre där vi planerar att stanna över sommaren. Det ser vi fram emot. Vi uppdaterar er här allt eftersom tiden går, tyvärr är det mycket fokus på skola, hundar och jobb just nu för att kunna komma iväg i tid.

Hej så länge <3

Nedan ser ni fördelen med att välja sitt "kontor", idag valde jag denna plats att lägga mig på mattan och skriva lite. Riktigt gött, blir så inspirerad av alla som tränar och är hälsosamma!

STAY TUNED.

29 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page