top of page
Sök
  • Elin och Isak

Sälj allt som är onödigt

Uppdaterat: 23 jan. 2021

Vi har nu stått på bakluckeloppis i Slottskogen i Göteborg och sålt av mycket prylar som vi inte längre behöver. Cyklar, prylar, kläder, skor, jackor, skjortor, leksaker och 55" SMART TV'n rök. Bredband och Netflix är uppsagt för att spara pengar till projektet och för att vi vill leva simplare och mentalt förbereda oss med mindre prylar. Det är faktiskt inte det minsta ångestfyllt med tanke på hur lite vi tittar på TV.

TV-kanaler har vi inte haft på 3 år, så det känns väldigt rätt. Helt galet att vi hade fyra tv-spels konsoler som i stort sett bara stod och samlade damm. Nu är tre barn lyckliga för sina nya tv-spel istället. Känns väldigt gött. Ja, tre barn, en konsol behöll vi tillsvidare då det sved till i magen när det skulle säljas. Konstigt att man kan vara så fäst vid pryttlar. Men ibland blir man det. Dessutom ser vi det som en investering att behålla nintendot, då de stiger i värde. Men hur som helst, mycket är borta och vi känner oss lättare. Det kommer definitivt bli ett loppistillfälle till då vi kommer att rensa ut ytterligare en gång.

Det känns verkligen som att vi har hittat vårt sätt att leva på. Att inte fastna i ekorrhjulet, vi kommer att uppfinna vår egen vardag och se vart den för oss.

Peace out <3

9 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page