top of page
Sök
  • Skribentens bildElin & Isak Nordin

Målet med projekt 303

Det har kommit till vår kännedom att vi inte har skrivit om vårt mål med projektet. Vi har tyckt att det varit så självklart att vi inte skrivit om det, så här kommer en uppdatering om detta.

Vårt mål är alltså att inreda denna häftiga kärra med kök, sovrum, badrum och vardagsrum för att flytta in permanent. Vi kommer att sälja av mycket prylar för att få plats i bussen som är ca 20-25 m2. Vi kommer att hyra ut vår lägenhet i andra hand så länge det går, men tanken är inte att vi ska tillbaka till lägenheten utan att vi ska åka runt med bussen i Europa / Världen tills vi tröttnar. Hunden Izzy ska självklart åka med, hon älskar att vara med och hon tycker mycket om att åka buss så det bordar gott för framtiden. 

Målet är att vara klara med projektet om ca två år, alltså sommaren 2020. Då är tanken att hålla sig i Norden för att testa så att allting fungerar som det ska, för att sedan åka söder ut och upptäcka fina platser runt om i världen. 

Maila oss gärna om ni har fler frågor och funderingar, det är så roligt att ni är engagerade i vårt projekt.

Nästa inlägg kommer att handla om hur vi planerar att försörja oss på resan. 

STAY TUNED

/ Elin, Isak & Izzy

9 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page