top of page
Sök
  • Skribentens bildElin & Isak Nordin

Ett steg fram, två steg bak

Uppdaterat: 23 jan. 2021

Efter 2 dagar arbete i bussen har vi kommit fram till att vi behöver fokusera på bussens yttre delar samt funktion vad det gäller motor och elektronik.

Att finansiera projektet är just nu lite svårt då de flesta reservdelar och material är dyra. Vi har tittat på second hand alternativ men inte hittat vad vi söker ännu.

Generatorn sitter på plats, det är dok mycket arbete runt omkring då ledningar, slangar och ventilationssystem bör bytas ut. Isak plugga dieselmotorer och svetsning varje dag, jag (Elin) har haft kontakt med en verkstad som plockar fungerande delar som kan återanvändas från den gamla generatorn. Jag har också borrat bort popnitar och spolat av bussen utvändigt.

Just nu är arbetet lite motigt då vi hittat en del dolda fel (något som vi iof hade räknat med), men alltid lite segt när man kanske hoppas på att slippa göra vissa kostsamma reparationer. Men ibland blir vi också positivt överraskade över hur fantastiskt fint skick andra delar är i, så det gör arbetet lite roligare igen.

I helgen har det varit extremt bra väder och vi har kunnat var ute mycket, det har varit riktigt gött. Vi har därför kombinerat byggandet med att umgås med vänner, vi har grillat och haft trevligt.

Nedan följer lite bilder från helgen.

Stay Tuned.

Kram

2 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page