top of page
Sök
  • Elin och Isak

Tiden går men mycket arbete består

Uppdaterat: 23 jan. 2021

Hej allihop!

Vi försöker att fotografera och filma vår arbetsprocess så mycket det går, men ibland blir man så uppslukad i projektet att man glömmer. Därför kommer här en liten uppdatering om läget.

Bussen:

Vi har rivit ut i stort sett allt innehåll, det som återstår är golvet, vilket vi har varit tvungna att lägga på is, som man säger, då vi inväntar en borrmaskin som Klas Sandell varit så snäll och sponsrat oss med.

Arbete runt omkring:

Under tiden har vi läst instruktionsböcker, Isak har lärt sig om svetsning (vilket han tagit på sig ansvaret för). Elin har arbetat med logotype, hemsida och visitkort.

Vi har även tittat lite på lösningar om hur vi kan få vår hemsida att översättas till engelska. Det är ett tidskrävande jobb som vi snart måste ta tag i då vi får många besökare från Kina, USA, Frankrike och Tyskland.

Den finansiella biten:

Vi har lite ideér om hur vi ska lägga upp arbetet i sommar, men det får vi återkomma med. Annars har vi försökt titta lite på den ekonomiska delen och hur vi ska lägga upp den. Vi funderar på att starta företag, söka bidrag, öppna en crowdfounding eller helt enkelt arbeta utefter vad vi kan lägga på projektet varje månad.

Har ni några idéer om detta är vi tacksamma för respons (helst via mail). Allt är välkommet!

Beställt:

Idag har Isak beställt en generator så att vi kan byta ut den gamla som var kaputt. Den gick inte att rädda så vi fick investera i en ny, vilket resulterade i dryga -8000kr på kontot. Men såklart en viktig del då vi inte klarar oss utan den.

Vi återkommer snart, tack för all support och alla härliga inlägg och kommentarer!

Fortstätt med det! Kram

1 visning

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page