top of page
Sök
  • Elin och Isak

Mycket gjort på kort tid

Idag har vi spenderat ca 8 timmar i bussen och lyckats få loss ALLA säten och skruvat bort nästan hela hatthyllan på båda sidor av bussen.

Vid 13- tiden fick vi hjälp av föräldrarna/svärföräldrarna, då gick allt ännu snabbare och vi sitter i skrivande stund med ett glas vin i ena handen och fingrar på tangenterna med andra handen. Gott. Det är ju ändå lördag.

Vi var tvungna att ge upp för dagen då mörkret blev allt tätare och det var svårt att se vad man gjorde. Men det blev en välförtjänt korv med bröd mitt på dagen och lite fika efteråt.

Nu är vi stela i hela kropparna och planerar att lägga oss snart, Isak har tävling i morgon. Det blir förhoppningsvis personbästa på milen. Självklart kommer frugan att vara på plats med flaggor och hejarop.

Skönt att vi har fått en go start på detta fantastiskt stora projekt! Har ni frågor eller önskemål på vad ni vill veta är mailen: elinisaknordin@gmail.com och för fler bilder följ länken: https://www.elinisaknordin.com/photo-albums

STAY TUNED

1 visning

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page