top of page
Sök
  • Skribentens bildElin & Isak Nordin

Merry Christmas from England

I år har vi fått den fantastiska möjligheten att åka till Lichfield för julfirande. Eftersom att vi från Sverige firar jul den 24 december och engelsmännen den 25 december, är vi nu inne på var andra julafton. Traditionerna skiljer sig ganska mycket.

Like box of chocolate.

En svensk jul enligt familjen Nordin/ Sandell Gissa ljusen på morgonen Frukost med ris à la Malta Promenad Lunch Kalle Anka Karl-Bertil Johnsson Middag Julklappsleken Juldans Julklappsöppning Glögg och kvällsfika

En engelsk jul enligt familjen Gifford Sovmorgon Champagnefrukost Pussel/ vila Julklappsöppning Mingel och Cherry Lunch Promenad Middag med smällkarameller Spel Kalkonmiddag

1 visning

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page