top of page
Sök
  • Skribentens bildElin & Isak Nordin

Quick stop in Birmingham

Vi är på en helt fantastisk resa i England, närmare bestämt Lichfield. Men som ni kanske förstår av rubriken så har vi idag tagit tåget in till Birmingham för lite sightseeing i stadens mitt. Vi har varit på den tyska julmarknaden, det stora stadsbiblioteket, stadsmuseet, de häftiga kanalerna med de avlånga och väldigt speciella kanalbåtarna samt en snabb titt på konserthuset.

Jag tyckte mycket om Birmingham, det har varit en intensiv men rolig dag. Vi hade vår personliga guide Andy med oss, som visade oss runt överallt och berättade mycket historia om staden samt om alla byggnader.

Kvällen avlutades med en sväng till ljusshowen på Lichfields kända katedral och sedan en god middag a la Kim.

I morgon är det JULAFTON!

Godnatt från oss! Kram

2 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page