top of page
Sök
  • Skribentens bildElin & Isak Nordin

Sverige Turné 2018

Nu har vi börjat planera vad vi ska göra nästa sommar, lite tidigt kanske, men visst är det mysigt att drömma sig bort i höstmörkret. I år drömmer vi inte om resor långt bort, utan att upptäcka vårt kära Sverige med husbil.

Detta för att undvika långa flygresor som släpper ut mycket avgaser, det kommer tyvärr vår hyrda husbil också göra, men vi ska försöka tänka på detta och se vad vi kan göra för att bidra till moder jord. :)

Än så länge har vi bara ritat ut på en karta hur vi ska åka och vissa specifika mål under resan. Den som tycker att detta låter skoj får gärna åka med, dock i igen bil då vi kommer att ha hunden med oss i en relativt liten husbil och ärlig talat, ibland vill vi vara lite för oss själva. Men vore superkul om fler vill haka på, om än så på någon etapp! :)

Skriver mer när vi har mer... <3

Ledord för resan blir:

Miljövänligt - Minimalistiskt - Upptäck Sverige - Inspireras

0 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page