top of page
Sök
  • Skribentens bildElin & Isak Nordin

Packa, packa, fundera, packa.

 
Nu börjar det närma sig, om 2 dagar, 12 timmar, 29 minuter & 47 sekunder ( i skrivande stund) lyfter planet från Landvetter. Vi flyger till Frankfurt, försöker hinna med nästa plan som tar oss till Singapore och sedan vidare till Denpasar, Bali. Där kommer vi att spendera 16-17 härliga dagar.

Vi har lite aktiviteter inplanerat, bl a forsränning, vandring i apskogen, titta på risfälten, dansföreställning och dykning. Mellan dessa aktiviteter hade vi tänkt ta det lite lugnt också. Vi har laddat upp med lite extra minneskort till kameran och kommer att ladda upp lite bilder och förhoppningsvis skriva lite här, så håll er uppdaterade om ni vill följa oss på vår bröllopsresa.

Kram på er <3

/Elin, Isak & Izzy

0 visningar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page